Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας κορίτσια,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα για την νέα χρονιά κάθε καλό με υγεία αγάπη και δημιουργία.

Ιδιαίτερα στις μαθήτριες της Γ' λυκείου καλή επιτυχία στην μεγάλη τους προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σας στηρίζουμε και είμαστε κοντά σας σε ότι μας χρειαστείτε.

Ξεκινάμε την νέα μας χρονιά με όρεξη και εποικοδομητική συνεργασία.

Την Τρίτη την 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας μεταξύ των μαθητριών χωρίς την χρηματική συμβολή του συλλόγου μας. Επίσης την ίδια μέρα έλαβε χώρα η κοπή της πίτας των καθηγητών με προσωπικά έξοδα των μελών του συλλόγου μας.

Στις 30 Ιανουαρίου ημέρα εορτής των τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αρτοκλασία σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Πειραιά.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και ιδιαίτερα όσους βοηθούν τον σύλλογο και το σχολείο μας είτε με την συνδρομή τους, είτε με τον εθελοντισμό τους.

Θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες δράσεις αλλά δυστυχώς τα έσοδα μας είναι πολύ χαμηλά, εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των γονέων βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια.

Τους επόμενους μήνες θα προβούμε σε δράσεις τις οποίες θα ενημερώσουμε έτσι ώστε όσοι θέλουν μπορούν να συμμετέχουν με όφελος πάντα το σχολείο μας.

Με εκτίμηση