Στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ραλλείου Λυκείου, μαθήτριες του σχολείου μας συνοδευόμενες από τους καθηγητές Πέτρο Ζουμπλιό, Γιώργο Κατωπόδη και Δημήτρη Χαλκιά, επισκέφθηκαν σήμερα το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και παρέδωσαν κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, ρούχα και υποδήματα για τις ανάγκες αστέγων συμπολιτών μας. Οι δωρεές συγκεντρώθηκαν από τις μαθήτριες, τους καθηγητές και τις οικογένειές τους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Κατά την επίσκεψη, οι μαθήτριες συμμετείχαν εθελοντικά στην διανομή φαγητού στους αστέγους.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) έχει στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων και την καταπολέμηση των παραγόντων που τις οδηγούν στη φτώχεια, τον αποκλεισμό και την κοινωνική απομόνωση.

Μεταξύ των άλλων παρέχει καθημερινά συσσίτιο, χωρίς καμία διάκριση, σε όλους τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Στην αυλή του Κ.Υ.Α.Δ.Α., δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα του χρόνου, προσφέρονται συνολικά περίπου 1.200 γεύματα.

Τη δραστηριότητα συντόνισαν οι καθηγητές του Ραλλείου Λυκείου Γιώργος Κατωπόδης και Λαμπρινή Μάμαλη.

 oka 2019 1    oka 2019 2