Την Πέμπτη 21-03-2019, μετά από πρωτοβουλία των συντονιστριών των δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+KA2 CCR και ROOTS, X. Κανελετοπούλου και K. Χριστοδούλου αντίστοιχα, η σχολική κοινότητα συμμετείχε στην καθαριότητα των χώρων του σχολείου.

Οι μαθήτριες, με τη συνδρομή και των καθηγητών τους, καθάρισαν τον προαύλιο χώρο, το γήπεδο του μπάσκετ και του βόλεϊ , το σταθμό ανακύκλωσης, την είσοδο του σχολείου και φυσικά τις αίθουσες διδασκαλίας τους. Καθαρίστηκαν οι πίνακες, τα θρανία και τα παράθυρα των αιθουσών.

Η ομάδα κήπου ασχολήθηκε με την περιποίηση των φυτών που υπάρχουν στην είσοδο του σχολείου.

Στη δράση αυτή βοήθησαν και το επικουρικό προσωπικό του σχολείου, η κ. Ελένη και η κ. Παυλίνα, ο κ. Παντελής από το κυλικείο και εκπρόσωποι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την οργάνωση και το συντονισμό ανέλαβε η κ. Κανελετοπούλου. Αγοράστηκαν γάντια μιας χρήσης για όλες τις μαθήτριες, απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον και σακούλες για τα απορρίμματα, από τα οποία χωρίστηκαν τα ανακυκλώσιμα και πετάχτηκαν στον ξεχωριστό κάδο που βρίσκεται έξω από το σχολείο.

Με την προθυμία και τη συνεργασία της σχολικής κοινότητας επιτεύχθηκε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και όλοι συνειδητοποίησαν ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 Katharismos kai frontida twn xwrwn tou sxoleiou 2019 1   Katharismos kai frontida twn xwrwn tou sxoleiou 2019 2