nipiotro 2017 1

Την Τρίτη 2 Μαΐου καθηγητές και μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας», που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5,5 χρονών.

Το Νηπιοτροφείο επισκέφθηκαν οι εκπαιδευτικοί κος Γεώργιος Κατωπόδης (Βιολόγος) και κος Δημήτρης Τσιλαλής (Φυσικός) καθώς και οι μαθήτριες της Β τάξης Βιολέττα Αρβανιτάκη, Σοφία Αργύρη, Ελβίρα Ζαριφοπούλου, Βάσω Κισαπίδη, Ντούνια Μεγαλοοικονόμου, Ηλέκτρα Ρέτζικα, Παρί Στεφανή, Ελισάβετ Χούλη και παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, γραφική ύλη και χρηματικό ποσό στους υπεύθυνους του ιδρύματος.

Οι μαθήτριες συνάντησαν τα παιδιά στο προαύλιο του νηπιοτροφείου και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί τους πολύ όμορφες στιγμές.

Οι χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν το χώρο και αυτή τη χαρά μοιράστηκαν μαζί τους και οι μαθήτριες μας. Έπαιξαν με τα παιδιά κυνηγητό, κρυφτό, ανέβηκαν και κατέβηκαν αρκετές φορές στις τσουλήθρες της παιδικής χαράς.

Έδωσαν όλη τους την αγάπη και την τρυφερότητα στα μικρά παιδιά και αυτά ανταποκρίθηκαν με αγκαλιές και φιλιά.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα, όμως ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα και η αποχώρηση έγινε με μεγάλη απροθυμία, αφού βέβαια δόθηκε η υπόσχεση πως σύντομα θα υπάρξει και επόμενη επίσκεψη.

Ευχαριστούμε τις μαθήτριες, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στη συγκέντρωση όσων προσφέρθηκαν.