Η ιδιαιτέρως δραστήρια ομάδα αλληλεγγύης του Ραλλείου Λυκείου και φέτος επισκέφτηκε και παρέδωσε ρουχισμό, τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια και γλυκά σε διάφορους φορείς που παρέχουν υποστήριξη σε αναξιοπαθούντες. Ακολουθούν λεπτομέρειες για τις δράσεις μας.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου η ομάδα αλληλεγγύης του Ραλλείου Λυκείου παρέδωσε στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού "Κιβωτός του Κόσμου" παιχνίδια, χαρτικά, γλυκά και δώρα.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου οι καθηγητές Δημήτρης Αγγελιδάκης και Γιώργος Κατωπόδης και μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν τα γραφεία της "Αλληλεγγύης Πειραιά" και παρέδωσαν ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα για να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

 allileg 2016 4   allileg 2016 3 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η χορωδία του σχολείου μας και οι καθηγήτριες Αιμιλία Γιούργα, Λαμπρινή Μάμαλη και Κατερίνα Παιδονόμου επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Πειραιά στην Ευαγγελίστρια και έψαλαν τα κάλαντα στους απόμαχους της ζωής σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα. Τα παιδιά τραγούδησαν στο μικρόφωνο για να ακουστούν και από τους κατάκοιτους γέροντες και γερόντισσες.

Την ίδια ημέρα, ο Υποδιευθυντής κ. Πέτρος Ζουμπλιός και μαθήτριες του Ραλλείου Λυκείου επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιά και παρέδωσαν τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας.

Επίσης, οι καθηγητές Αιμιλία Γιούργα και Νίκος Παναγιωτόπουλος με μαθήτριες του Λυκείου μας, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου όπου παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα και υποδήματα για τους απόρους συμπολίτες μας.

 allileg 2016 2   allileg 2016 1 

Όλα τα είδη που μοιράστηκαν ήταν προσφορά των μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου καθώς και των οικογενειών τους.

Ευχαριστούμε όλες τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της Ομάδας Αλληλεγγύης του Ραλλείου Λυκείου για να κάνουμε τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας περισσότερο χαρούμενη και αξιοπρεπή.