Κατά την εβδομάδα από 1/4 έως 7/4 2024, πραγματοποιήθηκαν οι πολυήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές 142 συνολικά μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης στην Δυτική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες της Α’ τάξης διέμειναν στην πόλη της Πρέβεζας και πραγματοποίησαν καθημερινές εξορμήσεις και επισκέψεις στους εξής προορισμούς: Μουσείο Βρέλλη, Μουσείο Αλή Πασά και Νησί της Λίμνης των Ιωαννίνων, Αρχαία Νικόπολη, Κάστρο Ναυπάκτου, Κήπος Ηρώων στο Μεσολόγγι, Πηγές Αχέροντα και πόλη της Πάργας. Τις μαθήτριες συνόδευσαν ο Διευθυντής και αρχηγός της εκδρομής Ν. Ζαρκαδούλας και οι εκπαιδευτικοί Μ. Γεωργούτσου, Κ. Παιδονόμου και Γ. Πανόπουλος.
Οι μαθήτριες της Β’ τάξης διέμειναν στην πόλη των Ιωαννίνων και πραγματοποίησαν καθημερινές εξορμήσεις και επισκέψεις στους εξής προορισμούς: Ζαγοροχώρια, Γεφύρι της Άρτας, Μέτσοβο, Σπήλαιο Ιωαννίνων, Μουσείο Βρέλλη, Μουσείο Αλή Πασά, και Νησί της Λίμνης των Ιωαννίνων. Τις μαθήτριες συνόδευσαν ο υποδιευθυντής και αρχηγός της εκδρομής Π. Ζουμπλιός και οι εκπαιδευτικοί Χ. Βολονάκη, Ν. Παναγιωτόπουλος και Μ. Παπαϊωάννου.

a1

a2

a3

b3

b4

b5

β1

β2

β3

β4