Στο πλαίσιο της ημέρας εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου μας, οι μαθήτριες της Γ τάξης (Σπουδών Υγείας) πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο 3ο ΕΚ Δραπετσώνας.

Οι μαθήτριες με την καθοδήγηση της κ. Ελένης Τσουρέκα -Υπεύθυνης του τομέα Υγείας- και με την υποστήριξη μαθητών του Τομέα βοηθού Ιατρικών- Βιολογικών Εργαστηρίων του 3ου ΕΚ, πραγματοποίησαν εργαστηριακές ασκήσεις για την παρασκευή θρεπτικών υλικών και δημιουργία καλλιεργειών μικροοργανισμών, αιματολογικές εξετάσεις για εύρεση των ομάδων αίματος και του παράγοντα Ρέζους και ανοσολογικές-βιοχημικές διαδικασίες όπως αντιβιόγραμμα και αντίδραση αντιγόνου-αντισώματος. Η επίσκεψη αποσκοπούσε στο να καλύψει τα κενό των μαθητριών από την έλλειψη εργαστηρίου στο σχολείο μας.

Η επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και η ικανοποίηση των μαθητριών από την επίσκεψη και την εξάσκησή τους ήταν πολύ μεγάλη.

Την επίσκεψη οργάνωσαν οι καθηγητές του Ραλλείου Λυκείου Γιώργος Κατωπόδης και Παναγιώτης Μαρκόπουλος που ήταν και οι συνοδοί των μαθητριών.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 3ου ΕΚ κ. Γιώργο Χριστοδούλου, την κ. Ελένη Τσουρέκα και τους εκπαιδευτικούς του 3ου ΕΚ τόσο για την άσκηση των μαθητριών όσο και γενικότερα για την εξαιρετική φιλοξενία τους.

ekp ep 22 1 2020 8     ekp ep 22 1 2020 7