Καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά.


Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10 το πρωί. Παρακαλούνται οι μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο λίγο νωρίτερα και να φορούν μάσκες στο χώρο του προαυλίου, επειδή θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός δεδομένου ότι ο Αγιασμός είναι κοινός για το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Επίσης συνιστάται όσοι γονείς προσέλθουν να είναι πολύ προσεκτικοί, να φορούν μάσκες, να μην κλείνουν τις εισόδους, να μην παραμένουν στους εσωτερικούς χώρους και να κατευθυνθούν προς το χώρο του κυλικείου του Λυκείου, διευκολύνοντας έτσι το έργο των εκπαιδευτικών. Τέλος, σας παρακαλούμε, τη συγκεκριμένη ημέρα, να αποφύγετε την προσέλευση στα γραφεία της Διεύθυνσης και των Καθηγητών.

Την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί τετράωρο πρόγραμμα (έναρξη 08:20 και λήξη 11:40). Το σχολείο θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 2 το μεσημέρι και όσες μαθήτριες επιθυμούν μπορούν να περιμένουν τους γονείς τους στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου (αυλή, γήπεδο, χώρο υποδοχής). Για τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με τα κενά εκπαιδευτικών που τυχόν υπάρχουν στο σχολείο.

Τα βιβλία θα δοθούν στις μαθήτριες της Γ’ τάξης αμέσως μετά τον Αγιασμό την Δευτέρα 12/9/2022, ενώ στις μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης θα δοθούν την Τρίτη 13/9/2022 . Μέσα στον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί απογευματινή ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς στο χώρο του Αμφιθεάτρου για την οποία θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση