Το ευχαριστήριο αφορά την προσφορά 250 ευρώ που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του 15μελούς συμβουλίου των μαθητριών και κατατέθηκε προκειμένου η 12χρονη μαθήτρια Σ.Μ. (που πάσχει από οστεοσάρκωμα) να μεταβεί στην Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ακολουθήσει θεραπεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε, η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου ήταν επιτυχημένη. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στις μαθήτριες μας για την πρωτοβουλία τους.

mikros prigkipas

Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας είχε πει: ΄΄ Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές, μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει

΄΄ Εσείς, τα παιδιά τα παιδιά του ιστορικού Ραλλείου Λυκείου Θηλέων, με την πράξη αλληλεγγύης προς τα παιδιά που στηρίζει ο Μικρός Πρίγκιπας, δείξατε το ήθος σας και τιμήσατε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας μετάδωσαν αρετές που στη σημερινή εποχή δεν είναι δεδομένες! Η αλληλεγγύη και η προσπάθεια του κάθε ανθρώπου να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο μας καλύτερο.

Ο Μικρός Πρίγκιπας μόνος του δεν μπορεί να κάνει και πολλά, ευτυχώς όμως δίπλα του έχει τα ξωτικά που τον στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνει να έχουν, όσα παιδιά πάσχουν από σπάνιες και σοβαρές ασθένειες, την ιατρική φροντίδα που θα τα οδηγήσει να ζήσουν ξανά την ίδια καθημερινότητα με πριν.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που με την ευγενική προσφορά σας, γίνατε κι εσείς τα ξωτικά που τόσο ανάγκη έχει ο Μικρός Πρίγκιπας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο άνθρωπος που θέλαμε, όταν δεν είχαμε κανένα δίπλα μας.

Με τιμή

Η πρόεδρος του Δ.Σ ΄΄Μικρός Πρίγκιπας΄΄

Δάφνη Κατσάρα