Την Κυριακή 29-09-2019 το Ράλλειο ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure® με ομάδα 21 ατόμων, αποτελούμενη από μαθήτριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και αποφοίτους του Ραλλείου Λυκείου.

Το Race for the Cure® διοργανώνεται παγκοσμίως με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Ειδικότερα το Greece Race for the Cure®, το οποίο διοργανώνει από το 2009 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 190.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης (ως και το 2018). Ειδικότερα φέτος, υπήρξαν πάνω από 40.000 συμμετοχές.

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Ράλλειου ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής», με την υπόσχεση να καθιερώσουμε τη συμμετοχή του σχολείου μας κάθε χρόνο στο Greece Race for the Cure®.

Τη δραστηριότητα συντόνισε ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Χαλκιάς (Οικονομολόγος), στο πλαίσιο των δράσεων της Ομάδας Αλληλεγγύης.

Βεβαίωση συμμετοχής