Νέα επίσκεψη της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 25 Απριλίου καθηγητές και μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας», που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 χρόνων. Παρέδωσαν στους υπεύθυνους του ιδρύματος τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικά παιχνίδια και βιβλία, χρηματικό ποσό και γραφική ύλη που είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές των οικογενειών των μαθητριών και από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Το Νηπιοτροφείο επισκέφθηκαν οι καθηγητές του σχολείου μας Γιώργος Κατωπόδης(Βιολόγος) και Κατερίνα Παιδονόμου (Φιλόλογος) που συντόνισαν τη δραστηριότητα, μαζί με τους Πέτρο Ζουμπλιό (Φυσικό-υποδιευθυντή) και Δημήτρη Τσιλαλή (Φυσικό) καθώς και τις μαθήτριες της Γ τάξης Χρυσή Αράμπαλη, Μαριαλένα Αραπίδη, Ελένη Γιάνναρη, Μαρία Θεριανού, Θεοδώρα Ιωσήφ, Φλώρα Σαράφογλου, Νεφέλη Σουβλάκη, Έλλη Σταυριδάκη, Εβελίνα Χαρέα και τις μαθήτριες της Β τάξης Παρασκευή Αναγνωστοπούλου, Δανάη Θεοδωρακάκου, Εύα Κανάκη, Σοφία Κισαπίδη, Ιωάννα Κοροπούλη, Εύα Κοτσαχείλη, Ιουστίνη Κουμπενά και Παναγιώτα Μαζαράκη.

Η επίσκεψη διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες στις οποίες οι μαθήτριες έπαιξαν με τα παιδιά, τους έδειξαν την αγάπη τους και τους υποσχέθηκαν ότι θα τα επισκεφθούν ξανά, αφού έπρεπε να αποχωρήσουν για να τηρηθεί το πρόγραμμα των παιδιών. Ευχαριστούμε τις μαθήτριες και τις οικογένειες τους για την υποστήριξη της δραστηριότητας μας.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ραλλείου Λυκείου.

omada koin al kalithea 2018