Την Τετάρτη 28 Μαρτίου καθηγητές και μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας», που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5,5-6 χρόνων.

Το Νηπιοτροφείο επισκέφθηκαν οι καθηγητές του σχολείου μας Γιώργος Κατωπόδης(Βιολόγος), Λαμπρινή Μάμαλη(Θεολόγος), Κατερίνα Παιδονόμου (Φιλόλογος) που συντόνισαν τη δραστηριότητα, μαζί με τους Πέτρο Ζουμπλιό (Φυσικό-υποδιευθυντή) και Δημήτρη Τσιλαλή (Φυσικό) καθώς και οι μαθήτριες της Γ τάξης Ντανιέλλα Άλμπου, Αναστασία Αρμενάκη-Γιουβάνογλου, Νεφέλη Βλαχοπαναγιώτη, Φλώρα Γαβαλά, Νικολίνα Γεωργοπούλου, Νεκταρία Δημοπούλου, Μαγδαληνή Δήμου, Μαριλού Δουζίνα, Ίρις Ιορδανίδου, Ελένη Ιωαννίδου, Έλενα Καραβίτη, Φένια Πατίκα, Ζήνα Πολλάτου, Χριστιάννα Ράλλιου, Εύη Σφυρόερα. Παρέδωσαν στους υπεύθυνους του ιδρύματος τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα, παιδικά παιχνίδια και βιβλία, χρηματικό ποσό και γραφική ύλη, που είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές των οικογενειών των μαθητριών και από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τα μικρά παιδιά, να παίξουν μαζί τους και να τους δείξουν την αγάπη τους. Η επίσκεψη διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, όμως ο χρόνος πέρασε γρήγορα και η αποχώρηση έγινε με απροθυμία αλλά κατανόηση για το πρόγραμμα των παιδιών. Τους υποσχεθήκαμε ότι σύντομα θα υπάρξει και επόμενη επίσκεψη.

Ευχαριστούμε τις μαθήτριες και τις οικογένειες τους που συνέβαλαν στη συγκέντρωση όσων προσφέρθηκαν αλλά και συνολικά για την υποστήριξη της δραστηριότητας μας.

okaral 28 3 2018