XRISTOUGENNIATIKO PAZARI 2017Για άλλη μια χρονιά οι μαθήτριες του Ραλλείου ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς Ε. Κακογιάννη, Χ. Κανελετοπούλου, Λ. Μάμαλη και Κ. Μπεχράκη διοργάνωσαν το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου στον προθάλαμο του κτιρίου από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Επιστράτευσαν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα όπως κεριά και χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ εξοικονόμησαν χρόνο από τις σχολικές και εξωσχολικές υποχρεώσεις τους για να φτιάξουν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Στην όλη δημιουργική ατμόσφαιρα βοήθησαν επίσης οι μητέρες και οι γιαγιάδες των μαθητριών με δικά τους χειροποίητα έργα όπως γούρια και πλεκτά. Πολλοί καθηγητές του σχολείου βοήθησαν επίσης προφέροντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια. Επιπλέον και η κα Ελένη Θεοφίλου, που φροντίζει για την καθαριότητα του σχολείου πρόσφερε χειροποίητες πλεκτές δημιουργίες αξιοποιώντας νήματα που είχε στο σπίτι από προηγούμενες χειροτεχνίες.

Οι μαθήτριες της Ομάδας Ανακύκλωσης/ Επαναχρησιμοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+KA2: Getting Climate Change Ready έφεραν από τις βιβλιοθήκες τους βιβλία που δε διαβάζουν πια και προσέφεραν κοσμήματα που δεν φορούν για να διατεθούν στο παζάρι. Η δε Ομάδα Αισθητικής Παρέμβασης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος επιμελήθηκε την παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

 Christmas Ralleio Bazaar 2017 1   Christmas Ralleio Bazaar 2017 2